Dispositivos e acessórios
Steamed Pork Patty With Rice
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
minced pork200 g
-
sugar½ tsp
-
white pepper powder for seasoning1 pinch
-
pickled cabbages (tung choy) soaked for 5 minutes20 g
-
sesame oil dark (roasted)1 tsp
-
water3 tbsp
-
eggs4
-
salt adjust to taste1 pinch
-
water1400 g
-
long-grained white rice rinsed200 g
-
French beans trimmed80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18 g
Energia
1414 kJ /
338 kcal
Gordura
10 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian All-in-One
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Long Bean Rice
1h 10min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Yam Rice
45min
Rice Wine Chicken
30min
Braised pork belly
55min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Teochew Seafood Porridge
45min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min