![Nyonya Fish Maw Soup Nyonya Fish Maw Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/196a5dcc-d033-4131-8f95-05d7f0bd00ae/Derivates/839d8642-0385-4d17-a43b-be0f9434b4e5.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Prawn meatballs
- 100 g minced pork
- 150 g fresh prawn flesh
- 30 g water chestnuts, peeled
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp white pepper powder
- ½ tsp sesame oil, dark (roasted)
- 1 tsp cornflour (starch)
Soup base
- 1500 g water
- 2 tsp chicken stock powder
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper powder
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed
- 300 g cabbage, cut into 4 cm squares
- 50 g fried fish maws, soaked to soften, cut into 5 cm length (see tip)
- 1 sprig fresh coriander
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 527 kJ / 126 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Gordura
- 4 g
- Gordura saturada
- 1 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 515 mg
Receitas alternativas
Tomato-egg soup
20 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10 min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Yam Rice
45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Taiwanese three cup chicken
20 Min