Dispositivos e acessórios
Lemon and caper aioli
Preparação 10min
Total 15min
300 g
Ingredientes
-
garlic clove1
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith3 pieces
-
pickled capers drained12
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
grapeseed oil250 g
-
sea salt to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 300 g
Sódio
324.7 mg
Proteína
5.1 g
Energia
9675.6 kJ /
2312.5 kcal
Gordura
257.5 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
26.6 g
Hidratos de carbono
4.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Brown sugar spice rub
5min
Wasabi mayonnaise
10min
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Caesar salad dressing
10min
Basil pesto
10min
Fresh pasta dough
1h
Quince paste
4h 10min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Gin and lime pie
3h 10min
Dukkah
25min
Traditional cocktail sauce
5min
Fruit coulis
10min