Dispositivos e acessórios
Pumpkin and golden syrup pudding
Preparação 20min
Total 1h 10min
12 portions
Ingredientes
-
golden syrup plus an extra 2 tbsp120 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease200 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
eggs3
-
self-raising flour240 g
-
mixed spice1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
water1000 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
thickened cream or ice cream, to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
322.8 mg
Proteína
4.7 g
Energia
1151.6 kJ /
275.2 kcal
Gordura
17 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
10.2 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Delicious
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Banana bread
1 Std. 50 Min
Cranberry pistachio spiced muffins
50 Min
Pear and peach crumble
50 Min
Stone fruit crumble
1 Std. 15 Min
Brown sugar kumara cake
1 Std. 25 Min
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 Std. 30 Min
Lemon and coconut blondies
40 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Apple and cinnamon muffins
35 Min
Too easy chocolate cake
50 Min