Dispositivos e acessórios
Spicy Potatoes
Preparação 5min
Total 1h
5 portions
Ingredientes
-
water1060 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)80 g
-
tomatoes large, quartered2
-
cumin seeds½ tsp
-
nigella seeds¼ tsp
-
fenugreek seeds¼ tsp
-
sunflower oil20 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
920 kJ /
220 kcal
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Naan Bread with Onion and Cumin
1 Std. 30 Min
Chana Masala
45 Min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 Min
Coriander Chutney
5 Min
Dhokla
30 Min
Stuffed Parathas
1 Std. 20 Min
Chapatis
1 Std. 30 Min
Vegetable Samosa Filling
30 Min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 Min
Mango Kulfi
4 Std. 20 Min
Chicken Tikka
4 Std. 10 Min
Vegetable Biryani
50 Min