Dispositivos e acessórios
Spicy Potatoes
Preparação 5min
Total 1h
5 portions
Ingredientes
-
water1060 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)80 g
-
tomatoes large, quartered2
-
cumin seeds½ tsp
-
nigella seeds¼ tsp
-
fenugreek seeds¼ tsp
-
sunflower oil20 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
920 kJ /
220 kcal
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Vegetable Biryani
50min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Puri
35min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15min
Stuffed Parathas
1h 20min
Tarka Dal
9h 5min
Sambhar
1h 5min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Chapatis
1h 30min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Chana Masala
45min