Roast Carrot Butter
TM5 TM6

Roast Carrot Butter

3.0 (3 avaliações )

Ingredientes

  • 1000 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 2 tsp ground cumin
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 400 g tinned cannellini beans, rinsed, drained
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only

Nutrição
por 400 g
Energia
4456 kJ / 1065 kcal
Proteína
39 g
Hidratos de carbono
184 g
Gordura
25 g
Fibra
48 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas