Dispositivos e acessórios
Mini banoffee bombe Alaskas
Preparação 20min
Total 24h 30min
12 portions
Ingredientes
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 500 g), cut into pieces 3 cm pieces and frozen5
-
vanilla bean paste2 tsp
-
thickened cream50 g
-
dark chocolate broken into small pieces50 g
-
plain biscuits of choice, trimmed (7 cm - see Tips)12
-
tinned caramel (see Tips)300 g
Meringue
-
egg whites4
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar180 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
635.8 mg
Proteína
10.7 g
Energia
2435.8 kJ /
582.2 kcal
Gordura
21.8 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
87.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Christmas
25 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Home-style sponge cake
2h 30min
S'mores cupcakes
2h 40min
Molten chocolate cake
45min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9h
Swedish meatballs and mash
50min
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Basil oil
10min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Macaroons
40min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Chocolate fondant cake
40min