Dispositivos e acessórios
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
Preparação 45min
Total 1h 35min
6 portions
Ingredientes
Gnocchi
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
sweet potatoes peeled, sliced (3 cm)450 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Gorgonzola Sauce
-
plain flour20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
milk300 g
-
Gorgonzola piccante, cut in pieces100 g
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
16.2 g
Energia
1808 kJ /
430 kcal
Gordura
13.8 g
Hidratos de carbono
58 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Falafel
24h
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2h
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Stuffed vegetables
1h 5min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40min
Beetroot and Kale Pizza
2h
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13h 30min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min