Dispositivos e acessórios
Mango Chutney
Preparação 10min
Total 1h 20min
1000 g
Ingredientes
-
2 tsp black peppercorns, plus 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
onions quartered80 g
-
water20 g
-
raw cane sugar250 g
-
mangoes flesh only, cut in pieces700 g
-
raisins100 g
-
vinegar120 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 20 g
Sódio
48.5 mg
Proteína
0.2 g
Energia
146.6 kJ /
35 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
8.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook 2018
174 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Apple Parkin
1h 40min
Middle Eastern Brunch
1h 20min
Lemon Curd
1h
Naan Bread with Onion and Cumin
1h 30min
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30min
Mango Chutney
50min
Spotted Dick Pudding
2h 45min
Mango chutney
1h 20min
Red onion relish
50min
Limoncello
192h 30min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h