Dispositivos e acessórios
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms in small pieces30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
fresh parsley leaves (1 small handful)5 g
-
garlic clove1
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
pancetta smoked, diced (2 cm)150 g
-
button mushrooms sliced150 g
-
risotto rice400 g
-
boiling water plus extra for soaking500 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
unsalted butter diced50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15.8 g
Energia
2141 kJ /
511 kcal
Gordura
25 g
Hidratos de carbono
54.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Prawn and Chorizo Paella
45min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min