Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
TM6 TM5

Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice

4.2 ( 540 avaliações )

Ingredientes

  • 450 g cauliflower cut in florets (3 cm), stalks removed
  • 20 g olive oil
  • 120 - 150 g onions quartered (1 onion)
  • 2 - 3 garlic cloves to taste
  • 1 red chilli or to taste, halved, deseeded if desired (opcional)
    ou ¼ tsp chilli powder or to taste (opcional)
  • 2 tsp cumin seeds
  • 3 tsp curry powder
  • 600 g sweet potatoes peeled, diced (3 cm)
  • 60 g tomato purée
  • 500 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 200 g fresh spinach leaves
  • ½ tsp fine sea salt or to taste
  • 1 pinch ground black pepper or to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
244.1 kcal / 1021.2 kJ
Proteína
7.2 g
Gordura
6.2 g
Hidratos de carbono
44 g
Fibra
9.9 g
Gordura saturada
0.9 g
Sódio
428.7 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas