
Versões compatíveis
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g mixed dried mushrooms
- boiling water for soaking
- 50 g carrot cut into pieces
- 90 g tomatoes cut into quarters
- 20 g olive oil
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp brown sugar
- ½ tsp ground ginger
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g dried egg noodles
- 80 g fresh enoki mushrooms
- 50 g snow peas cut into thirds
- 30 g tofu cut into cubes (2 cm)
- 30 g celery cut into pieces (1.5 cm)
- ¼ tsp ground black pepper to taste
- 1 tbsp white vinegar
- 20 g fresh coriander leaves only, finely chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 210.7 kcal / 884.8 kJ
- Proteína
- 7.3 g
- Gordura
- 6.4 g
- Hidratos de carbono
- 31 g
- Fibra
- 3.8 g
- Gordura saturada
- 1.1 g
- Sódio
- 1090.5 mg
Receitas alternativas
Couscous tahini bowl
30min
Yasai miso ramen
35min
Radish cakes
1h 5min
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Tortellini soup
20min
Penne and vegetables
35min
Miso soup
30min
Quick fix noodles
15min
Pasta primavera
1h
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Aglio olio e peperoncino
35min