Dispositivos e acessórios
Stuffed Vegetables
Preparação 25min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini (approx. 4.5 oz ea.)2
-
eggplants (approx. 14 oz ea.)2
-
white onions (approx. 4 oz ea.)2
-
water18 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle½ oz
-
bread crumbs3 ½ oz
-
fresh basil leaves10
-
large egg1
-
whole milk1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
520.7 mg
Proteína
10.5 g
Energia
1126.9 kJ /
269.4 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
11.5 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
43.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Ratatouille
40min
Cod with Citrus Butter
50min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Minestrone
45min
Vegetable Soup
35min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Baked Spinach and Eggs
35min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1h 20min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Cauliflower Gratin
55min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min