Dispositivos e acessórios
Crab linguine
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
water1200 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
linguine pasta350 g
-
oil1 tsp
-
salted butter50 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
fresh long red chillies cut into halves and deseeded if preferred1 - 2
-
fennel seeds1 tsp
-
asparagus cut into thirds2 bunches
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
crab meat280 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh chives finely sliced12 sprigs
-
lemon juice3 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1518 mg
Proteína
24.4 g
Energia
2156.5 kJ /
513.5 kcal
Gordura
13.3 g
Fibra
10.6 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
67.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Catch of the Day
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chilli crab pasta
35min
Mushroom and bacon pasta
30min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Lamb spezzatino
1h 45min
Hearty seafood chowder
1h
Creamy tomato and basil soup
30min
Seafood con arroz
45min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Penne with mussels
1h 5min
One pot pasta with chorizo
35min
Sausage ragu with orecchiette
1h