Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g dried porcini mushrooms (see Tips)
- 350 g water
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp oil
- 80 g tomato paste
- 2 tsp ground cumin
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground cinnamon
- 1 dried bay leaf
- 200 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 500 - 600 g lamb, cut into cubes (2-3 cm)
- 100 g quinoa
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 200 g fresh button mushrooms, cut into quarters
- 170 g zucchini, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 90 g frozen corn kernels
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1240.9 kJ / 295.5 kcal
- Proteína
- 27 g
- Hidratos de carbono
- 20.4 g
- Gordura
- 10.7 g
- Gordura saturada
- 2.8 g
- Fibra
- 5.7 g
- Sódio
- 684.2 mg
Receitas alternativas
Quick chicken curry
35min
Lamb korma
4 godz.
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken and almond stir-fry
30min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Chicken cacciatore
50 min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Moroccan chicken with couscous
1 Std. 5 Min
Curry lamb cutlets
1h
Fragrant curried mince with tomato salad
40min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Beef and potato massaman curry
2h 10min