Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g rice vermicelli noodles
- boiling water, to soak
- 250 g white cabbage, cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)
- 250 g carrots, peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 50 g olive oil
- 250 g water
- 50 g soy sauce
- 20 g oyster sauce (optional)
- 1 ½ tsp curry powder
- 1 tsp ground white pepper
- 250 g peeled, medium raw prawns
- 250 g fresh bean sprouts
- 1 - 2 fresh chilli, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 20 g spring onions/shallots, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1782 kJ / 425.9 kcal
- Proteína
- 14 g
- Hidratos de carbono
- 63.9 g
- Gordura
- 13.7 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Fibra
- 6.4 g
- Sódio
- 1247.8 mg
Receitas alternativas
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Krispy fried chicken
25min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min