Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g rice vermicelli noodles
- boiling water, to soak
- 250 g white cabbage, cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)
- 250 g carrots, peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 50 g olive oil
- 250 g water
- 50 g soy sauce
- 20 g oyster sauce (optional)
- 1 ½ tsp curry powder
- 1 tsp ground white pepper
- 250 g peeled, medium raw prawns
- 250 g fresh bean sprouts
- 1 - 2 fresh chilli, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 20 g spring onions/shallots, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1782 kJ / 425.9 kcal
- Proteína
- 14 g
- Hidratos de carbono
- 63.9 g
- Gordura
- 13.7 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Fibra
- 6.4 g
- Sódio
- 1247.8 mg
Receitas alternativas
Chinese-style chicken
25 min
Apricot Chicken
35min
Smash burger taco
40 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Lamb sausage ragu
30 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Hidden veg sausage rolls
45 min
Sticky sesame chicken
40 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Traditional sausage rolls
50 min