Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 2 anchovy fillets
- 20 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g dry white wine
- 250 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g dried risoni pasta
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1469 kJ / 349.8 kcal
- Proteína
- 42.3 g
- Hidratos de carbono
- 26.4 g
- Gordura
- 7.4 g
- Gordura saturada
- 1.5 g
- Fibra
- 3.2 g
- Sódio
- 1843.3 mg
Receitas alternativas
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Prawn and saffron arancini
25h
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Salmon niçoise salad
35min
Coconut turmeric fish curry
40min