Dispositivos e acessórios
Chilli mussels with risoni
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
anchovy fillets2
-
olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water250 g
-
dried risoni pasta100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped to serve4 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1843.3 mg
Proteína
42.3 g
Energia
1469 kJ /
349.8 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
26.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Thai-style fish cakes
30 Min
Thai red chicken curry
30 Min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 Std. 50 Min
Irish lamb stew
6 Std. 20 Min
Seafood con arroz
45 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Nam Jim
10 Min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 Min
Mashed potatoes for two
30 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min