Dispositivos e acessórios
Speedy beans on toast
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
ripe tomatoes cut into quarters500 g
-
paprika1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
pure maple syrup30 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
toast4 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1017.6 mg
Proteína
16.9 g
Energia
1308.8 kJ /
311.6 kcal
Gordura
2.4 g
Fibra
16.3 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
45.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Vegetarian sausage rolls
40min
Butternut mac and cheese
45min
Five seed energy bars
1h 45min
Mexican stack
45min
Espresso "baked" beans
35min
Black bean enchiladas
1h 20min
Quick porridge
10min
Lentil bolognese
30min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Apple and almond overnight oats (gut health)
24h 10min