
Dispositivos e acessórios
Middle Eastern chicken with pearl couscous
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
pearl couscous300 g
-
boiling water for soaking
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
lemon zested, no white pith1
-
olive oil1 tbsp
-
brown onion cut into quarters150 g
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves1
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tbsp
-
skinless chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)1000 g
-
currants (optional)50 g
Nutrição por 1 portion
Energia
815.4 kcal /
3424.6 kJ
Proteína
60.8 g
Gordura
28.9 g
Hidratos de carbono
72.6 g
Fibra
12.3 g
Gordura saturada
6.6 g
Sódio
762.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chiang Mai noodles
25min
Chicken and pesto risoni
35min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Chilli beef with lemon feta
30min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Harissa lamb with green couscous
40min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Chicken and mango salad
35min
Chilli beef with lemon feta
30min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min