Dispositivos e acessórios
Crunchy broccoli salad with speck
Preparação 5min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
speck finely diced (see Tips)150 g
-
raw cashews4 tbsp
-
sunflower seeds2 tbsp
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
celery stalk cut into pieces1
-
red onion30 g
-
broccoli (approx. 1-2), trimmed and cut into wedges400 g
-
mayonnaise (see Tips)80 g
-
natural yoghurt (see Tips)80 g
-
seeded wholegrain mustard2 tsp
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
dried cranberries50 g
-
Danish feta crumbled, to serve (see Tips)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
346.5 mg
Proteína
7.3 g
Energia
1132.1 kJ /
270.6 kcal
Gordura
20.6 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
5.1 g
Hidratos de carbono
17.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Community fave brown rice salad
55min
Chilli and cheese nachos
35min
Sweet potato lentil pie
50min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Chicken and avocado risoni salad
40min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Frangipane and apricot muffins
35min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min