Dispositivos e acessórios
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
lemon½
-
kale stems and leaves separated, coarsely chopped200 g
-
garlic clove4
-
natural yoghurt high protein (see Tip)140 g
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
onion cut into quarters120 g
-
carrot cut into pieces120 g
-
celery leaves and stems, cut into pieces150 g
-
fresh coriander stems chopped into thirds½ bunch
-
ground cumin2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
cinnamon quill1
-
dried red lentils180 g
-
Vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tbsp
-
water1200 g
-
skinless chicken breast fillets cut into 4 pieces300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
136 mg
Proteína
32.8 g
Energia
1480 kJ /
355 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
12.8 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
32.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salmon and mushroom rice
40min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
Creamy chicken curry and rice
45min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Tex-Mex chicken casserole
45min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min