Dispositivos e acessórios
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
lemon½
-
kale stems and leaves separated, coarsely chopped200 g
-
garlic clove4
-
natural yoghurt high protein (see Tip)140 g
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
onion cut into quarters120 g
-
carrot cut into pieces120 g
-
celery leaves and stems, cut into pieces150 g
-
fresh coriander stems chopped into thirds½ bunch
-
ground cumin2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
cinnamon quill1
-
dried red lentils180 g
-
Vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tbsp
-
water1200 g
-
skinless chicken breast fillets cut into 4 pieces300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
136 mg
Proteína
32.8 g
Energia
1480 kJ /
355 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
12.8 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
32.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken laksa
30min
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25h
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Traditional minestrone
45min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min