Dispositivos e acessórios
Mediterranean-style stuffed capsicum
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
mixed capsicums cut in half lengthways and seeds removed4
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)80 g
-
red onion cut into halves80 g
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
dried chilli flakes mild1 tsp
-
turkey mince250 g
-
tomato paste30 g
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
can cannellini beans rinsed and drained400 g
-
feta cheese crumbled80 g
-
pitted Kalamata olives sliced40 g
-
tomatoes deseeded and diced2
-
cherry tomatoes to serve250 g
-
mixed salad leaves to serve100 g
-
balsamic vinegar2 tsp
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
951.8 mg
Proteína
29.8 g
Energia
1739.7 kJ /
415.8 kcal
Gordura
21.2 g
Fibra
8.1 g
Gordura saturada
8.6 g
Hidratos de carbono
29.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
"Marry me" chicken pasta
35min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2h 25min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Quick and easy pork noodles
20min
Chicken and avocado risoni salad
40min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min