
Dispositivos e acessórios
Pumpkin and ricotta cannelloni
Preparação 25min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
pumpkin cut into cubes (1 cm)300 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
fresh sage leaves plus extra for frying3
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)50 g
-
ricotta (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
cannelloni shells (see Tips)250 g
-
pine nuts toasted, for sprinkling
Nutrição por 1 portion
Energia
292.8 kcal /
1229.6 kJ
Proteína
12.4 g
Gordura
18.6 g
Hidratos de carbono
16.6 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
7 g
Sódio
1396.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia