Dispositivos e acessórios
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
Preparação 25min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
pumpkin cut into cubes (1 cm)300 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
fresh sage leaves plus extra for frying3
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)50 g
-
ricotta (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
cannelloni shells (see Tips)250 g
-
pine nuts toasted, for sprinkling
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1396.3 mg
Proteína
12.4 g
Energia
1229.6 kJ /
292.8 kcal
Gordura
18.6 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
16.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Mexican stack
45 Min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 Std. 25 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Filo spinach slice
55 Min
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.