Dispositivos e acessórios
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
Preparação 25min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
pumpkin cut into cubes (1 cm)300 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
fresh sage leaves plus extra for frying3
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)50 g
-
ricotta (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
cannelloni shells (see Tips)250 g
-
pine nuts toasted, for sprinkling
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1396.3 mg
Proteína
12.4 g
Energia
1229.6 kJ /
292.8 kcal
Gordura
18.6 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
16.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Mexican stack
45min
Black bean enchiladas
1h 20min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Tuna mornay
45min