
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g pumpkin cut into cubes (1 cm)
- 1 brown onion cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil plus extra for frying
- 3 fresh sage leaves plus extra for frying
- 400 g canned diced tomatoes
- 50 g tomato paste
- 150 g water
- 30 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
- 300 g ricotta (see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp ground nutmeg
- 250 g cannelloni shells (see Tips)
- pine nuts toasted, for sprinkling
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 292.8 kcal / 1229.6 kJ
- Proteína
- 12.4 g
- Gordura
- 18.6 g
- Hidratos de carbono
- 16.6 g
- Fibra
- 5.4 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Sódio
- 1396.3 mg
Receitas alternativas
Pumpkin risotto with bacon
40min
Vegetarian sausage rolls
40min
Filo spinach slice
55min
Ricotta gnocchi
2h
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Black bean enchiladas
1h 20min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Mexican stack
45min