Dispositivos e acessórios
Warm beetroot dish
Preparação 5min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
water750 g
-
raw beetroot peeled and cut into quarters500 g
-
salted butter15 g
-
lemon juice10 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
sour cream50 g
-
plain flour1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
226.5 mg
Proteína
2.5 g
Energia
568 kJ /
135 kcal
Gordura
8 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
4.4 g
Hidratos de carbono
11.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Plum paste
1h
Savoury potato bundt
1h 55min
Tuscan bean soup
30min
Spicy cauliflower soup
20min
Spiced red wine pears
45min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Zucchini soup
25min
Beetroot salad
10min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Spring frittata
1h 15min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min