Dispositivos e acessórios
Warm beetroot dish
Preparação 5min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
water750 g
-
raw beetroot peeled and cut into quarters500 g
-
salted butter15 g
-
lemon juice10 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
sour cream50 g
-
plain flour1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
226.5 mg
Proteína
2.5 g
Energia
568 kJ /
135 kcal
Gordura
8 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
4.4 g
Hidratos de carbono
11.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Warm cabbage dish
15min
Sauerkraut soup
50min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Mystery soup
45min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Ukrainian borscht
35min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10min
Pea and lettuce soup with scallops
45min