Dispositivos e acessórios
Spiced paneer parcels
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Coriander spice paste
-
fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only, plus extra for garnishing30 g
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded, if preferred1
-
lemon juice20 g
-
olive oil20 g
-
garam masala (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
double cream100 g
Paneer parcels
-
paneer cut into pieces (2-3 cm - see Tips)500 g
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1294.5 mg
Proteína
19.1 g
Energia
2287.9 kJ /
544.7 kcal
Gordura
49.1 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
28.6 g
Hidratos de carbono
6.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Shakshuka
50 dk
Palak paneer
45 dk
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2sa 25 dk
Black bean enchiladas
1sa 20 dk
Paneer makhani
45 dk
Paneer Makhani
1sa
One whole cauliflower
45 dk
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1sa
Chickpea shawarma salad bowl
40 dk
Paneer tikka
40 dk
Palak paneer
1sa 15 dk
Chilli paneer
30 dk