Dispositivos e acessórios
Mushroom and Artichoke Dip
Preparação 10min
Total 25min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)8 oz
-
olive oil1 tbsp
-
shallots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves1 oz
-
canned artichoke hearts drained well14 oz
-
cream cheese diced (1 in.) room temperature8 oz
-
mayonnaise2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
975 kJ /
233 kcal
Gordura
19 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas Dinner
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Holidays at Home
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Root Vegetable Soufflé
1h 25min
Mushroom Risotto
30min
Tuna Tapenade
5min
Crab Cakes
1h 35min
Lemon Risotto
30min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min