Dispositivos e acessórios
Quick fruit sponge
Preparação 15min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing150 g
-
eggs3
-
icing sugar plus extra for dusting150 g
-
rhubarb (see Tip)300 g
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk60 g
-
salt1 pinch
-
raw sugar for sprinkling2 tsp
-
whipped cream to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
142.2 mg
Proteína
7.4 g
Energia
1801.4 kJ /
428.9 kcal
Gordura
23.3 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
14.3 g
Hidratos de carbono
48.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Black forest pavlova stack
5h 30min
Gingerbread biscuits
2h 20min
Shortbread
1h
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Butter biscuits
50min
Hot cross buns
1h 40min
Brioche hot cross buns
2h 30min
Basic muffin mix
30min
Apple shortcake
1h 50min
Chocolate "feed a crowd" cake
1h
Mini cheese scones with savoury butter
30min
Buttermilk scones
35min