Dispositivos e acessórios
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
Preparação 5min
Total 10min
1 Tam Tarif
Ingredientes
-
enginar kalbi, konserve yıkanmış ve süzülmüş180 g
-
diş sarımsak1
-
konserve kuru fasulye yıkanmış ve süzülmüş400 g
-
kimyon, toz½ tk
-
limon suyu20 g
-
yoğurt120 g
-
tuz½ tk
-
toz karabiber½ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Tam Tarif
Proteína
4.2 g
Energia
290 kJ /
69 kcal
Gordura
1.8 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dip soslar ve ezmeler
11 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Tatlı Patatesli Cheesecake Barları
Nenhuma avaliação
Baharat ve Ananaslı Salata Sosu
Nenhuma avaliação
Rezene ve Balıklı Makarna
40min
Vegan Toz Parmesan
10min
Çilekli Beyaz Sangria
12h
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1h 10min
Kremalı Semizotu Çorbası ve Zeytin Soslu Brokoli
45min
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1h
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10min
Zeytinyağlı Fava
35min
Avokadolu Humus
15min