Dispositivos e acessórios
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
Preparação 5min
Total 10min
1 Tam Tarif
Ingredientes
-
enginar kalbi, konserve yıkanmış ve süzülmüş180 g
-
diş sarımsak1
-
konserve kuru fasulye yıkanmış ve süzülmüş400 g
-
kimyon, toz½ tk
-
limon suyu20 g
-
yoğurt120 g
-
tuz½ tk
-
toz karabiber½ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Tam Tarif
Proteína
4.2 g
Energia
290 kJ /
69 kcal
Gordura
1.8 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dip soslar ve ezmeler
11 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Badem Labne
Nenhuma avaliação
Zencefilli Salata Sosu
10min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55min
Vegan Toz Parmesan
10min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Hindistan Cevizli Kakaolu ve Matchalı Raw Vegan Pasta
3h 45min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Balkabaklı Risotto
25min
Bircher Müsli
12h 10min
Havuçlu Çiğ Kek
3h 15min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
45min