Dispositivos e acessórios
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
Preparação 5min
Total 10min
1 Tam Tarif
Ingredientes
-
enginar kalbi, konserve yıkanmış ve süzülmüş180 g
-
diş sarımsak1
-
konserve kuru fasulye yıkanmış ve süzülmüş400 g
-
kimyon, toz½ tk
-
limon suyu20 g
-
yoğurt120 g
-
tuz½ tk
-
toz karabiber½ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Tam Tarif
Proteína
4.2 g
Energia
290 kJ /
69 kcal
Gordura
1.8 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dip soslar ve ezmeler
11 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Glütensiz Ballı Muhallebi
4h 15min
Domatesli Risotto
30min
Glütensiz, Vegan Mercimek Wrapleri
3h 40min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Buharda pişmiş karides
15min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15min
Karides Sote
10min
Elmalı Crumble ve Kajulu Vegan Dondurma
1h
Mantarlı Risotto
40min
Zeytinyağlı Fava
35min