Dispositivos e acessórios
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
Preparação 5min
Total 10min
1 Tam Tarif
Ingredientes
-
enginar kalbi, konserve yıkanmış ve süzülmüş180 g
-
diş sarımsak1
-
konserve kuru fasulye yıkanmış ve süzülmüş400 g
-
kimyon, toz½ tk
-
limon suyu20 g
-
yoğurt120 g
-
tuz½ tk
-
toz karabiber½ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Tam Tarif
Proteína
4.2 g
Energia
290 kJ /
69 kcal
Gordura
1.8 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dip soslar ve ezmeler
11 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Nenhuma avaliação
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Nenhuma avaliação
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40min
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20min
Pancarlı Peynirli Ezme
15min
Sabayon
15min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10min
Kakuleli Çikolata Soslu Buharda Armut
40min
Glütensiz Ballı Muhallebi
4h 15min
Pırasa ve Patates Çorbası
45min