
Dispositivos e acessórios
Ispanak Başı
Preparação 15min
Total 40min
4 porsiyon
Ingredientes
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
sarımsak (opcional)2 diş
-
zeytinyağı20 g
-
tereyağı50 g
-
domates salçası15 g
-
biber salçası15 g
-
haşlanmış nohut suyu varsa süzülmüş300 g
-
su350 g
-
Ispanak kökü uç kısmı temizlenmiş, ıspanak kökleri çok büyükse 2'ye bölünmüş300 g
-
tuz1 tk
-
limonun suyu½
-
kimyon damak tadına göre¼ - ½ tk
-
sarımsak (opcional)1 diş
-
kuru nane1 ½ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
7.2 g
Energia
1049.2 kJ /
250.8 kcal
Gordura
17.1 g
Fibra
5.9 g
Hidratos de carbono
21.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

ESKİMEYEN TARİFLER
20 Receitas
Turquia
Turquia

Yaz Sebzeleri
12 Receitas
Turquia
Turquia