
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1400 g boiling water
- 1 tsp salt plus extra to season
- 250 g dried risoni pasta
- 4 chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)
- 18 - 20 semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)
- 100 g fresh mozzarella cut into thin slices (5 mm), then cut into halves
- ground black pepper to season
- 2 tbsp basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)
- 2 bunches asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 200 g cherry tomatoes
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 615.2 kcal / 2584 kJ
- Proteína
- 63.5 g
- Gordura
- 13.5 g
- Hidratos de carbono
- 54.6 g
- Fibra
- 8.4 g
- Gordura saturada
- 4.9 g
- Sódio
- 380.2 mg
Receitas alternativas
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
All-in-one chicken dinner
50 min
Red pesto chicken salad
35 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Turkey taco salad bowl
15 min