
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chicken and potatoes
- 1 garlic clove
- 40 g olive oil
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 tsp dried oregano
- 2 pinches ground black pepper
- salt to season
- 500 - 600 g chicken tenderloins (see Tips)
- 500 g hot water
- 400 - 500 g new baby potatoes unpeeled and cut into quarters
- 100 g prosciutto cut into bite-size pieces
- 2 tbsp pickled capers
Salad with buttermilk dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 pickled gherkins (approx. 40 g), cut into halves
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g buttermilk
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 baby cos lettuce trimmed and cut into wedges
- Parmesan cheese shaved, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 893.5 kcal / 3752.8 kJ
- Proteína
- 35.5 g
- Gordura
- 59 g
- Hidratos de carbono
- 53.6 g
- Fibra
- 5.8 g
- Gordura saturada
- 10.2 g
- Sódio
- 2869.8 mg
Receitas alternativas
Chorizo and chicken pasta
50min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Sticky sesame chicken
40min
Chicken and warm potato salad
55min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Caprese hasselback chicken
40min
Lamb and feta meatballs
30min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Chicken Caesar pasta salad
55min