
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1100 g water
- 400 g dried risoni pasta rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp sea salt to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra leaves for garnishing
- 130 g feta cheese
- 340 g marinated artichoke hearts drained
- 60 g pine nuts toasted
- 100 g sun-dried tomatoes cut into thin slices
- 400 g canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper to taste
- Nutrição
- por 4 portions
- Energia
- 3116.6 kcal / 13089.9 kJ
- Proteína
- 113.7 g
- Gordura
- 124.3 g
- Hidratos de carbono
- 350.2 g
- Fibra
- 61.4 g
- Gordura saturada
- 28.6 g
- Sódio
- 4216.4 mg
Receitas alternativas
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Mexican stack
45min
Risotto verde
45min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Mediterranean pasta salad
50min
Chicken and pesto risoni
35min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Quick veggie pasta salad
30min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Feta, spinach and potato frittata
1h