Dispositivos e acessórios
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
Preparação 10min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
water1000 g
-
olive oil60 g
-
dried pappardelle pasta200 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred½
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith2 pieces
-
fresh sage leaves10
-
pancetta cut into pieces90 g
-
pine nuts40 g
-
fresh ricotta cheese (not smooth), to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
384.5 mg
Proteína
21.9 g
Energia
4052.4 kJ /
968.6 kcal
Gordura
62.8 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
11.4 g
Hidratos de carbono
80.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Linguine with salmon and herbs
25min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Risoni with salmon and spinach
25min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
White fish and lemon risotto
30min
Chicken and pesto risoni
35min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Tomato pasta with vegetables and feta
30min