Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1500 g water
- 400 g butternut pumpkin, flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
- 210 g dried risoni pasta
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 30 - 40 g balsamic vinegar
- 50 g pitted Kalamata olives, drained and cut into slices
- 60 g sun-dried tomatoes, drained and cut into slices
- 100 g marinated artichoke hearts, drained and cut into pieces
- 15 g fresh basil leaves, roughly torn
- 1 pinch ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1265 kJ / 301 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 25 g
- Gordura
- 16 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sódio
- 489.3 mg
Receitas alternativas
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1ωρ. 10 λεπτ.
Quick veggie pasta salad
30 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Mexican one-pot pasta
30 Min
Mediterranean pasta salad
50min
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Mediterranean vegetable bake
50min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.