Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1500 g water
- 400 g butternut pumpkin, flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
- 210 g dried risoni pasta
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 30 - 40 g balsamic vinegar
- 50 g pitted Kalamata olives, drained and cut into slices
- 60 g sun-dried tomatoes, drained and cut into slices
- 100 g marinated artichoke hearts, drained and cut into pieces
- 15 g fresh basil leaves, roughly torn
- 1 pinch ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1265 kJ / 301 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 25 g
- Gordura
- 16 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sódio
- 489.3 mg
Receitas alternativas
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Pumpkin risotto with bacon
40min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Mediterranean vegetable bake
50min
Warm satay chicken salad
55min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min