Dispositivos e acessórios
Spinach and chorizo filo pies
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil to grease and to brush
-
chorizo sausage cut into pieces (2 cm)1
-
potato medium (approx. 120 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
eggs3
-
mozzarella cheese cut into pieces (2 cm - see Tips)100 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
filo pastry6 sheets
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
573.6 mg
Proteína
15.1 g
Energia
1036.5 kJ /
246.8 kcal
Gordura
15.9 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
10.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A few ingredients
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter
55min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Lamb sausage ragu
30min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Sticky sesame chicken
40min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Asian-style pork noodles
1h