Quick veggie pasta salad

Quick veggie pasta salad

4.1 49 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
6 portions

Ingredientes

  • eschalot (approx. 40 g)
    1
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • mayonnaise (see Tips)
    100 g
  • sour cream
    100 g
  • ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper
    ½ tsp
  • water
    1000 g
  • sea salt
    1 tsp
  • small dried pasta of choice
    250 g
  • broccoli cut into small florets
    200 g
  • cherry tomatoes cut into halves
    250 g
  • yellow capsicum deseeded and cut into small cubes (5 mm)
    1
  • fresh basil leaves, to garnish

Nutrição por 1 portion

Energia 373.4 kcal / 1562.2 kJ
Proteína 10.7 g
Gordura 19.5 g
Hidratos de carbono 39.4 g
Fibra 3.3 g
Gordura saturada 5.2 g
Sódio 561.7 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...