Dispositivos e acessórios
Quick veggie pasta salad
Preparação 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
eschalot (approx. 40 g)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
sour cream100 g
-
ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper½ tsp
-
water1000 g
-
sea salt1 tsp
-
small dried pasta of choice250 g
-
broccoli cut into small florets200 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
yellow capsicum deseeded and cut into small cubes (5 mm)1
-
fresh basil leaves, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
561.7 mg
Proteína
10.7 g
Energia
1562.2 kJ /
373.4 kcal
Gordura
19.5 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
39.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Mediterranean pasta salad
50min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Penne and vegetables
35min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Creamy tomato and feta pasta
35min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min