Dispositivos e acessórios
Country-style chicken liver fritters
Preparação 20min
Total 35min
12 portions
Ingredientes
-
day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
chicken livers trimmed500 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
oil (approx. 2 tablespoons), for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
189.4 mg
Proteína
9.5 g
Energia
511.8 kJ /
121.9 kcal
Gordura
6.2 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
6.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sauerkraut soup
50min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Ukrainian chebureks
1h 35min
Liver cake
1h 50min
Lamb and quinoa stew
1h
Crispy turkey and lentil meatballs
40min
Borscht
50min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Ukrainian borscht
35min
Goulash soup
2h 35min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min