Dispositivos e acessórios
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
Preparação 30min
Total 2h 40min
6 portions
Ingredientes
Cabbage rolls
-
cabbage leaves of choice, whole large, trimmed and steamed (see Tips)12
-
water1000 g
-
potatoes cut into pieces (1 cm)500 g
-
dried red lentils rinsed300 g
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
feta cheese crumbled200 g
-
onions cut into quarters2
-
extra virgin olive oil30 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
liquid vegetable stock (see Tips)300 g
Mushroom sauce
-
dried porcini mushrooms20 g
-
boiling water150 g
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
-
onion cut into halves1
-
unsalted butter20 g
-
button mushrooms cut into slices200 g
-
white wine50 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
Vegetable stock paste or to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice10 g
-
fresh dill leaves only, to garnish (optional)1 sprig
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
707.1 mg
Proteína
25.5 g
Energia
2969.3 kJ /
709.7 kcal
Gordura
34.5 g
Fibra
15.6 g
Gordura saturada
19.1 g
Hidratos de carbono
79.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tray bakes in cast iron
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hearty seafood chowder
45min
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1h 50min
Tropical mocktail
10min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Mini triple layer bundts
35min
Savoury crêpes
45min
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Pizza Margherita
2h 10min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Vegan burgers
45min