Versões compatíveis
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast, skin on, boneless
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (see Tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Green sambal
- 30 g vegetable oil
- 50 g eschalots, cut into wedges
- 100 g green chilli, thinly sliced diagonally
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- 100 g green tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 5 makrut lime leaves
- 1 tsp Chicken stock powder
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g fried shallots
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2719.7 kJ / 650 kcal
- Proteína
- 31.1 g
- Hidratos de carbono
- 38 g
- Gordura
- 44.2 g
- Gordura saturada
- 10.4 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sódio
- 1674.6 mg
Receitas alternativas
Beef Rendang
1h 35min
Quick fruit sorbet (TM6)
10 Min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4h 40min
Quick fruit sorbet
10 Min
Chocolate syrup
20min
Mini pizzas
1 Std. 30 Min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3u.
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7h 5min
Rolled Frittata
55min
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1 Std. 30 Min
Crunchy caramel popcorn
2h 15min