![Vegan Turkish delight cheesecake Vegan Turkish delight cheesecake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/96AAA91D-E0A7-4728-97F4-BF7C12DE940F/Derivates/9e575a2c-05e6-4cfa-ad26-d5944e6712d3.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water, for soaking
Base
- 2 tsp coconut oil, plus extra for greasing
- 60 g pecans
- 40 g shredded coconut
- 1 tsp vanilla paste (see Tips)
- 1 tbsp raw cacao powder
- 1 tsp rose water
- 1 tsp filtered water
- 1 tbsp pure maple syrup
- 4 pitted dates
Filling
- 80 g lemon juice
- 150 g coconut cream
- 100 g pure maple syrup
- 1 tsp agar agar powder
- 2 - 4 tsp rose water, to taste
- 1 tsp beetroot powder (see Tips)
Raspberry rose jelly
- 60 g lemon juice
- 200 g fresh raspberries (see Tips), plus extra for decorating
- 1 tbsp pure maple syrup
- 1 ½ tsp agar agar powder
- 3 - 4 tsp rose water, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 768 kJ / 182.9 kcal
- Proteína
- 3.2 g
- Hidratos de carbono
- 11.8 g
- Gordura
- 13.2 g
- Fibra
- 3 g
Receitas alternativas
Vegan Christmas cake
27h 10 min
Vegan parmesan shards
3 Std. 55 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Vegan moussaka
1h 50min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Vegan tiramisu
3 Std. 20 Min
Vegan macadamia cheese ball
56 Std. 55 Min
Vegan mozzarella
3h 40min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 Std. 5 Min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Plant-based parmesan
5 Min