Pajeon (Savoury Seafood Pancake)

Pajeon (Savoury Seafood Pancake)

4.1 37 avaliações
Preparação 45min
Total 45min
2 pieces

Ingredientes

Dipping Sauce
  • garlic clove
    1
  • dark soy sauce
    2 Tbsp
  • water
    1 Tbsp
  • brown rice vinegar
    ½ Tbsp
  • sesame oil
    ½ Tbsp
  • spring onion thinly sliced (5 mm)
    1
  • caster sugar
    1 tsp
  • toasted sesame seeds
    1 tsp
  • dried chilli flakes
    1 pinch
Pajeon
  • garlic cloves
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    20 g
  • plain flour
    90 g
  • cornflour
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • water
    180 g
  • vegetable oil for frying
  • spring onions halved lengthways
    10
  • large, raw prawns
    250 g
  • fresh red chilli thinly sliced
    1
  • large eggs beaten
    2

Nutrição por 1 piece

Energia 612 kcal / 2568 kJ
Proteína 37 g
Gordura 24 g
Hidratos de carbono 59 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...