
Dispositivos e acessórios
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
Preparação 45min
Total 45min
2 pieces
Ingredientes
Dipping Sauce
-
garlic clove1
-
dark soy sauce2 Tbsp
-
water1 Tbsp
-
brown rice vinegar½ Tbsp
-
sesame oil½ Tbsp
-
spring onion thinly sliced (5 mm)1
-
caster sugar1 tsp
-
toasted sesame seeds1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
Pajeon
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
plain flour90 g
-
cornflour2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
water180 g
-
vegetable oil for frying
-
spring onions halved lengthways10
-
large, raw prawns250 g
-
fresh red chilli thinly sliced1
-
large eggs beaten2
Nutrição por 1 piece
Energia
612 kcal /
2568 kJ
Proteína
37 g
Gordura
24 g
Hidratos de carbono
59 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

korean cuisine
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda