Dispositivos e acessórios
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
Preparação 5min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Eggplant
-
garlic clove1
-
fresh ginger½ oz
-
sugar1 oz
-
red miso (or akamiso)3 oz
-
mirin2 oz
-
sesame oil1 tsp
-
eggplants Ichiban Japanese4
-
vegetable oil to brush
Cucumber Salad
-
English cucumber (approx. 10 oz)1
-
red onion2 oz
-
rice wine vinegar2 oz
-
sugar1 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
chili flakes1 pinch
-
fresh cilantro, chopped½ oz
-
sesame seeds to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
1125 kJ /
269 kcal
Gordura
6 g
Fibra
19 g
Hidratos de carbono
51 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Prep & Peel Pizzazz
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Longevity Noodles
40min
Sous-vide Artichokes
55min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Collard Greens
1h 5min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5min
Tuna Tapenade
5min
Eggplant Sauté
30min
Miso dressing
5min
Chopped Asian Salad
20min