Dispositivos e acessórios
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
Preparação 10min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
pistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
water250 g
-
caster sugar200 g
-
cardamom pods to taste15 - 20
-
vanilla bean paste1 tsp
-
apricots halved, stoned (approx. 400 g)8
-
Greek yoghurt (0% fat), for serving200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4 g
Energia
726 kJ /
172 kcal
Gordura
3 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebrate Spring
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min.
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min.
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min.
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min.
Spiced Red Wine Pears
45min.
Pears in Spiced Red Wine
3hod. 20min.
Carrot and Ginger Soup
5min.
Pea Gazpacho
4hod. 15min.
Tahini and Beetroot Dip
1hod. 15min.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min.
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min.
Celeriac and Apple Soup
55min.