
Versões compatíveis
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 350 g Chinese cabbage cut in wedges that fit through feeder
- 200 g carrots
- 4 Tbsp crunchy peanut butter (see tip)
- 350 g water
- 60 g soy dressing, homemade (see tip)
- 450 g cauliflower florets (3 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- 20 g vegetable oil
- 200 g mangetout (opcional)
- cashew nuts for serving (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 298 kcal / 1246.9 kJ
- Proteína
- 8.1 g
- Gordura
- 24.3 g
- Hidratos de carbono
- 16.9 g
- Fibra
- 5.5 g
- Gordura saturada
- 4.1 g
- Sódio
- 625 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30min
Root Vegetable Röstis (TM6)
50min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48h 20min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h
Super Quick Broccoli Salad
5min