Dispositivos e acessórios
Blue cheese tofu dressing
Preparação 5min
Total 5min
1 Total recipe
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
vegan mayonnaise (see Tips)200 g
-
garlic clove1
-
apple cider vinegar20 - 40 g
-
tahini (see Tips)40 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
firm tofu pressed and cut into pieces (see Tips)150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Total recipe
Proteína
42.8 g
Energia
7660.1 kJ /
1823.8 kcal
Gordura
167.6 g
Fibra
36 g
Hidratos de carbono
25.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mushroom pâté
1h 15min
Raw cauliflower tabouli
30min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Miso corn purée with almond ricotta
3h 20min
Yasai miso ramen
35min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Raw pumpkin and zucchini curry
25min
Cauliflower buffalo bites
35min
Vegan mayonnaise
15min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Vegan Caesar dressing
5min