Versões compatíveis
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Millet-stuffed cabbage rolls
-
250
g millet
ou 250 g bulghur wheat - 1200 g water
- 6 - 12 savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)
- 180 g brown onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 200 g fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)
- 20 g unsalted butter
- 1 - 1 ½ tsp salt
- ½ - ¾ tsp ground black pepper
Sauce
- 30 g unsalted butter
- 80 g pouring (whipping) cream
- ½ - ¾ tsp salt
- ¼ - ½ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1185 kJ / 283 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 34 g
- Gordura
- 12 g
- Fibra
- 5 g
Receitas alternativas
Savoury tofu quiche
1j 30 menit
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 godz. 15 min
Freekeh and broad bean salad
2j 30 menit
Florentine potato cakes
40 min
Vegetarian chilli
1 godz. 5 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1j
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 min
Vegetable pilaf
1j
Breakfast sausages
1 godz. 5 min
Lentil and mint salad
3h 55min
Coriander pesto pizza
1j 30 menit