Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Couscous and vegetables
- 150 g couscous
- 450 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g beetroot, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 200 g sweet potato, cut into cubes (2 cm)
- 150 g broccoli, broken into small florets
Tahini dressing and assembly
- 100 g tahini
- 20 g lemon juice
- 10 g sesame oil
- ½ tsp cumin seeds
- 20 g honey
- 150 g Greek-style natural yoghurt
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 avocado, cut into thin slices (3 mm)
- 1 apple, cut into slices (3 mm)
- 125 g canned chickpeas (rinsed and drained weight)
- 2 limes, cut into quarters
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 4 tsp sesame seeds
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2414 kJ / 574.8 kcal
- Proteína
- 18.5 g
- Hidratos de carbono
- 56.8 g
- Gordura
- 27 g
- Gordura saturada
- 4.2 g
- Fibra
- 16.1 g
- Sódio
- 1315.3 mg
Receitas alternativas
Vegan Caesar dressing
5min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Mixed mushroom burgers
50min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1u.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM6)
15min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1u.
Soba noodle and tofu salad
35min
Soba noodle mee goreng
40min