
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 550 g water plus extra for soaking
- 2 lemons juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans defrosted
- 200 g frozen green peas defrosted
- 200 g sugar snap peas cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions cut into halves
- 60 g unsalted butter cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, torn into pieces
- ground black pepper to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 432.8 kcal / 1818.3 kJ
- Proteína
- 23.3 g
- Gordura
- 14.2 g
- Hidratos de carbono
- 36.1 g
- Fibra
- 31.6 g
- Gordura saturada
- 8.1 g
- Sódio
- 568 mg
Receitas alternativas
Polenta
25min
Zucchini soup
25min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Polenta zucchini slice
2h 10min
Beetroot risotto
35min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Miso soup
30min
Eggplant rotolo
1h 40min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Mushroom quinotto
30min