
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g Brussels sprouts (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 100 g toasted hazelnuts skinned
- 20 g sherry vinegar
- 2 garlic cloves
- 1 ¼ tsp salt plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to season
- 100 g olive oil plus extra for frying
- 1000 g boiling water
- 350 g short dried pasta of choice
- 1 tbsp lemon juice
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 827.7 kcal / 3476.4 kJ
- Proteína
- 24.1 g
- Gordura
- 50.6 g
- Hidratos de carbono
- 64.2 g
- Fibra
- 11.5 g
- Gordura saturada
- 8.1 g
- Sódio
- 1340.6 mg
Receitas alternativas
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Mushroom stroganoff
20min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Vegetarian chilli
1h 5min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Cucumber soup
25min
Mexican one-pot pasta
30min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min