Dispositivos e acessórios
Quenelles met waterkerssaus
Preparação 40min
Total 2h 45min
4 porties
Ingredientes
Quenelles
-
witte visfilet, zonder vel in stukken375 g
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
ongezouten boter in blokjes100 g
Panade
-
ongezouten boter in blokjes30 g
-
melk100 g
-
bloem50 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier1
-
eiwitten2
-
water600 g
Saus
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
-
sjalotten gehalveerd2
-
boter in blokjes30 g
-
waterkers150 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
water200 g
-
volle yoghurt100 g
-
citroen enkel het sap½
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
waterkers als garnering
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Proteína
27 g
Energia
2502 kJ /
598 kcal
Gordura
46 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nenhuma avaliação
Drijvende eilandjes
40min
Aardbei-lavendel marshmallows
Nenhuma avaliação
Kaascrackers
2h 30min
Asperge-langoustine terrine
10h
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Peergelei
10h
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Nenhuma avaliação
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação
Pulled Pork
Nenhuma avaliação
Traditionele vruchtenjam
55min