Dispositivos e acessórios
Quenelles met waterkerssaus
Preparação 40min
Total 2h 45min
4 porties
Ingredientes
Quenelles
-
witte visfilet, zonder vel in stukken375 g
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
ongezouten boter in blokjes100 g
Panade
-
ongezouten boter in blokjes30 g
-
melk100 g
-
bloem50 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier1
-
eiwitten2
-
water600 g
Saus
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
-
sjalotten gehalveerd2
-
boter in blokjes30 g
-
waterkers150 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
water200 g
-
volle yoghurt100 g
-
citroen enkel het sap½
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
waterkers als garnering
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Proteína
27 g
Energia
2502 kJ /
598 kcal
Gordura
46 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nenhuma avaliação
Mediterrane paprika's
Nenhuma avaliação
Gestoomde aardappelkroon
50min
Mango-kokos lekkernij
Nenhuma avaliação
Asperges en prosciutto cannoli
Nenhuma avaliação
Gestoomd volkorenbrood
2h
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Nenhuma avaliação
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Eendenlever
33h
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min