
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Quenelles
- 375 g witte visfilet, zonder vel in stukken
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen witte peper
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- 100 g ongezouten boter in blokjes
Panade
- 30 g ongezouten boter in blokjes
- 100 g melk
- 50 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 1 eierdooier
- 2 eiwitten
- 600 g water
Saus
- 1 el maïzena (zetmeel)
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 sjalotten gehalveerd
- 30 g boter in blokjes
- 150 g waterkers
- 1 el kippenbouillonpasta
- 200 g water
- 100 g volle yoghurt
- ½ citroen enkel het sap
- gemalen zwarte peper naar smaak
- waterkers als garnering
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 598 kcal / 2502 kJ
- Proteína
- 27 g
- Gordura
- 46 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
- Fibra
- 2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Romige erwtensoep
40min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Zonnige groentetaart
Nenhuma avaliação
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Mini Fougasse
Nenhuma avaliação
Asperge ovenschotel
1h 30min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Aspergesoep met citroen
55min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Romige tomatensoep
25min